Izvor: Alo
08.09.2023 u 16:23
0

STRAŠNA SCENA! ŠARPLANINAC NASRNUO na DETE u ŠKOLSKOM DVORIŠTU – DRUGARI ODMAH PRITEKLI U POMOĆ

Na njemu se vidi kako u parku na Karaburmi, kod osnovne škole grupa dečaka igra fudbal, a kada je jedan od njih otišao na travnatu površinu po loptu, napao ga je vlasnički šarplaninac, prenosi Republika.

Ogromni pas je ščepao dečaka popevši se na zadnje noge, ali je mališan uspeo da se povuče unazad i tako se spasi težih povreda, koje su mogle biti i fatalne.

Međutim, u tom trenutku ka detetu je krenuo i drugi vlasnički pas, čija je vlasnica bila u društvu one sa šarplanincem, ali se ipak vratio unazad.

Mališan je brzo otišao kod svojih drugova, koji su mu pružili pomoć i zvali njegove roditelje, a oni su slučaj prijavili policiji jer su dve vlasnice brzo pobegle sa lica mesta.

Na drugom snimku koji je objavljen na Instagram stranici „moj_beo_grad“ vidi se kako njih dve sa psima beže Mirijevskim bulevarom.

Roditelji napadnutog dečaka mole komšije, koji prepoznaju žene sa snimka, da ih prijave najbližoj policijskoj stanici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter