Izvor:
28.02.2017 u 18:06
0

OPŠTI HAOS NA SUĐENJU ZA UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA: Jedan optuženi pretio drugom vulgarnim citatima iz knjige „Gomora“!

Na suđenju za ubistva Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića juče su se dvojica optuženih, koji su nekad bili bliski prijatelji, oštro verbalno sukobljavali.

Miloš Delibašić, koji je optužen kao jedan od organizatora grupe uz Slobodana Šaranovića, vređao je svog prijatelja Miloša Vojinovića koji je detaljno priznao krivicu, kao i da je lično ubio Vidakovića.

Delibašić, koji je odbio da iznese odbranu, kao i da se suoči sa Vojinovićem, postavljao mu je lično pitanja, ali ih je sudija Vladimir Dursa često prekidao zbog žustre razmene reči uz konstataciju da ispitivanje više izgledao kao suočenje.

Suđenje je počelo u maloj sudnici Specijalnog suda. U jednom trenutku se Delibašić svom nekadašnjem prijatelju obratio veoma grubo spominjući mu ćerku.

Sudija Dursa je onda suđenje prebacio u veću sudnici da bi dvojica optuženih mogla još više da budu razdvojeni prostorom iako ih je okruživalo sedam čuvara.

Vojinović se obratio sudu rekavši da mu je Delibašić zapretio.

– Nisam pretio. Rekao sam mu da kada njegova ćerka napuni 18 godina, da ću uz njenu dozvolu da je t… Ali neka se ne boji, neće da zatrudni – rekao je Delibašić, a sudija Dursa ga je opomenuo rekavši da su u pitanju uvrede, a ne pretnje.

Inače, ove vulgarne rečenice su planetarno poznate iz knjige i serije "Gomora".

Knjigu je napisao italijanski novinar Roberto Savijano po istinitim događajima sa napuljskom mafijom zbog čega policija mora da ga čuva jer mu je glava ucenjena.

blic.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter