Izvor:
13.09.2019 u 13:26
0

OSLOBOĐEN NASILNIK: Obljubio trinaestogodišnjakinju!

Muškarac osuđen za obljubu trinaestogodišnje devojčice, koja je pritom ostala trudna, oslobođen je u drugostepenom postupku, uz obrazloženje da je to uobičajeno ponašanje pripadnika romske nacionalnosti.

Ovu skandaloznu presudu obelodanio je danas Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić, na Tviteru.

– Sud oslobodi čoveka koji je obljubio devojčicu od 13 godina koja je, pritom, ostala trudna, uz obrazloženje optuženog da ''nije znao da je to zabranjeno''. Da li pripadnost jednoj nacionalnoj manjini abolira zločin? Da li je normalno da u 21. veku opravdavamo prinudne brakove i kako se oseća devojčica od 13 godina koja je zatrudnela jer "tradicija" tako nalaže – objavio je Jurić na Tviteru.

Neki mediji preneli su da je, kao predsednik sudskog veća, oslobađajuću presudu u drugostepenom postupku potpisao sudija Miodrag Majić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter