Izvor: kurir.rs
13.10.2023 u 14:45
0

DOLIJALI! OBIJALI AUTOMOBILE I KAFIĆE I KRALI SVE ŠTO SU VIDELI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu rasvetlili su seriju teških krađa u pokušaju i uhapsili S. J. (21) i D. M. (19), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Sumnja se da su oni od kraja septembra u Kraljevu  obili dva putnička vozila iz kojih su ukrali garderobu i novčanike, dok su pokušali da obiju dva automobila i jednu trafiku.

NASILJE U ZEMUNU: Pijan nožem narsnuo na majku i tetku

Takođe se sumnja da su u užem centru Kraljeva ukrali tri bicikla, suncobran iz ugostiteljskog objekta i veću količinu pića iz frižidera trgovinske radnje koji su prethodno obili, kao i da su iz prodavnice u Čačku oduzeli dva mobilna telefona.

Deo ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter