Izvor: KURIR
13.10.2023 u 14:35
0

„OPTUŽENI IMAJU PRAVO NA STRATEGIJU ODBRANE“: Glavni javni tužilac o optužbama branilaca dečaka ubice

Glavni javni tužilac Višeg tužilaštva u Beograd, Nenad Stefanović, povodom navoda koje su na konferenciji izneli branioci oca i majke dečaka ubice koji je 3. maja počinio stravičan masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ kratko je izjavio da optuženi imaju pravo na strategiju odbrane.

– Više javno tužilaštvo u Beogradu je, povodom slučaja protiv majke i oca, sve što je imalo da saopšti, navelo u podignutoj optužnici protiv ovih lica. Sada čekamo dalju odluku suda. Pravo na odbranu je neprikosnoveno i današnja izjava advokata Borovića nije ništa drugo, nego deo strategije za odbranu optuženog – naveo je glavni tužilac Stefanović i dodao da se tužilaštvo neće baviti komentarisanjem ovakvih kao ni sličnih izjava, već da će nastaviti da radi svoj posao.

MAJKA DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA NASRNULA NA MEDICINSKE RADNIKE: Kad su joj ZABRANILI DA VIDI SINA URLALA NA OSOBOLJE!!!

– Više javno tužilaštvo podvlači da će, uprkos pritiscima odbrane, nastaviti da insistira na maksimalnoj kazni predviđenoj zakonom za roditelje krivično neodgovornog deteta koje je 3. maja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubilo deset ljudi od kojih je devetoro dece i ranio još šest od kojih su petoro takođe deca – izjavio je glavni javni tužilac Nenad Stefanović.

Podsetimo, branioci oca i majke, danas su izjavili da je vršen pritisak na oca da potpiše sporazum o priznanju krivice, tvrdeći da on na to nije pristao jer smatra da nije kriv i najavili da će se on braniti pred sudom od optužbi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter