Izvor: Kurir
16.11.2023 u 21:21
0

OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA UČESTVOVAO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Vozilo koje je uletelo u kafanu uništeno, jedna osoba poginula, dve u teškom stanju

Otac čuvenog košarkaša Predraga Peđe Stojakovića bio je u stanju šoka posle teške saobraćajne nesreče u kojoj je poginuo muškarac M. M. (60) i prevezen je u bolnicu, gde mu je ukazana medicinska pomoć.

Stojaković je oko 18.30 sati pošao da obiđe bolnesnog rođaka. Iz Koteža se uputio ka Borči, ali posle otprilike jednog kilometra dogodio se težak udes.

– On je skretao u ulicu, kada je na njega naletelo vozilo. Od siline udarca, on je bačen u stranu – naveo je prijatelj porodice Stojaković.

Tri vozila su učestvovala u udesu. Stojaković je bio za bolanom „mercedesa ML“, a sudarili su se i jedan BMW i „pežo 308“.

Na snimcima se vidi da je udes bio silovit, a vozila su unišetena.

Iz jednog od automobila izvučeno je dete, koje nije teško povređeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter