Izvor: Kurir
16.11.2023 u 22:24
0

MANIJAK KOJI JE JURIO DEVOJČICE U ULAZU ZGRADE ZAVRŠIO U „LAZI“: Detalji slučaja koji je uznemirio stanare

Zabrinuti roditelji iz Mirijevskog bulevara pozvali su 13. novembra policiju nakon što su na snimcima nadzorne kamere videli kako komšija juri devojčice u ulazu zgrade.

– Patrola je obavila razgovor sa pozivaocima kao i sa decom koje su izjavile da ih je prilikom ulaska u zgradu pojurilo NN lice iz stana da bi isti, nakon sto su komšije izašle, zaključao stan i otišao u nepoznatom pravcu. Kako su navele, nisu povređene.

Kako dalje navodi, proverom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji se ne nalazi u krivičnoj evidenciji i ne poseduje oružje, a roditelji dece su upućeni da daju izjavu.

Dva dana kasnije, jedna žena iz obližnje zgrade prijavila je policiji da ju je u hodniku zgrade presreo muškarac u donjem vešu.

Na licu mesta utvrdjeno da se radi o istoj osobi. Osoba je bila dezorjentisana i nije bila komunikativna. Hitna pomoć je prevezla čoveka u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr. Laza Lazarevic“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter