Izvor: Kurir
06.11.2023 u 11:50
0

OVO JE MOGUĆI UZROG TRAGEDIJE U ŽELEZNIKU: Majka zatekla gužvu, SLOMILA SE kada je saznala da je ostala bez deteta

U požaru koji je danas oko 8 časova buknuo u kući u Železniku poginuo je trogodišnji dečak. Sead Barjami, otac stradalog dečaka, kaže  da je potresen i da ne može da dođe sebi nakon tragedije.

– Razumite me, molim vas. Ne mogu ništa da vam kažem jer ni ja ne znam kako je došlo do požara u kojoj sam izgubio sina – kaže uplakan otac dečaka.

HULIGANI: Navijač Crvene zvezde izboden u Beogradu, odbio saradnju sa policijom

– Požar je brzo lokalizovan, ali su vatrogasci-spasioci i dalje na terenu. Policija radi uviđaj i trenutno izjave daju svedoci i očevici ovog požara – kaže naš sagovornik.

Kako su nam rekle komšije ove porodice njima je veoma teško nakon gubitka.

– Majka dečaka kad se vratila iz škole zatekla je gužvu ispred doma u kome žive, dim i osetila je da se nešto dešava – kažu oni i dodaju da se slomila kad je shvatila da je ostala bez deteta.

Deda dečaka Bajroš Ajvazi kaže  da je do požara verovatno došlo zbog neispravnih instalacija ili su roditelji možda zaboravili da ugase ringlu na šporetu.

– Kuvali su kafu i možda su zaboravili da isključe ringlu i verovatno je tako došlo do nesreće – kaže on i dodaje: –

S druge strane, možda su u pitanju i neispravne instalacije.

Kombi pogrebne usluge je došao na mesto tragedije kako bi odvezao telo stradalog dečaka na Institut za sudsku medicinu, gde će se uraditi obdukcija.

– Obdukcija će utvrditi kako je dečak stradao, da li se ugušio dimom ili je bio budan i živ izgoreo nakon izbijanja požara – kaže izvor.

Podsećamo, kako je deda dečaka rekao majci je bilo žao da probudi mališana kada je vodila drugo dete u školu, i ostavila ga je da spava.

Požar je gasilo 16 vatrogasaca sa pet vozila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter