Izvor: TELEGRAF.RS/KURIR.RS
15.09.2023 u 18:32
0

OVO JE MOTIV JEZIVOG UBISTVA KOD POŽAREVCA: Bivšeg supruga ubila na spavanju, tela se rešila uz pomoć dece!

Lj.J. je upucala žrtvu, isekla njegovo telo i uz pomoć dece ga bacila ga u šumu udaljenu 60 kilometara od sela

Telo muškarca (50) iz okoline Žabara pronađeno je danas u šumi kod Kučeva, a za njegovo ubistvo osumnjičeni su bivša supruga Lj.J., sin M.A. i ćerka A.A, a kako mediji saznaju, motiv je bio to što je želeo da ih izbaci iz kuće.

Bivša supruga je muškarca ubila u krevetu dok je spavao jer je hteo da je izbaci iz kuće sa decom, jer je ona pridala njegovom ocu.

UBIJEN MUŠKARAC U POŽAREVCU: Osumnjičena žena pucala u njega, pa telo ostavila u šumi

Podsetimo,Lj.J. je upucala žrtvu, isekla njegovo telo i uz pomoć dece ga bacila ga u šumu udaljenu 60 kilometara od Vlaškog Dola u kom su živeli. Ona je krivicu priznala, dok se ćerka branila ćutanjem.

VJT u Požarevcu je stavilo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu za određivanje pritvora osumnjičenima.

Meštani Vlaškog Dola ne pamte da se u njihovom selu dogodilo ovako nešto, kažu da je u pitanju malo mesto u kom se svi znaju.

„Bili su jako čudni, samo su se noću šetali. Bili su jako čudna porodica. To mu je bivša žena“, kaže jedan od meštana.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter