Izvor: Kurir
27.02.2024 u 19:22
0

OVO SU FUDBALERI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO STEFANA SAVIĆA: Monstrumi planirali zločin, izboli ga iz osvete!

Srpski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen prošlog vikenda, a pripadnici Ministarstva unutrušnjih poslova uspešno su identifikovali počinioce ovog stravičnog zločina koji je potresao Srbiju!

Naš reprezentativac Stefan Savić preminuo je u noći 25. februara usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu.

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Prema nezvaničnim saznanjima, navodno su obojica osumnjičenih fudbaleri, a te kobne noći su se zverski iživljavali nad Stefanom koji je ubrzo preminuo od posledica ovog jezivog napada.

Kako se nezvanično saznaje, navodno jedan od počinilaca ovog zločina, Vasilije Gačević, igrao je u prvom timu Fudbalskog kluba Crvena zvezda Mali Mokri Lug, dok drugi, Marko Daničić se takođe bavi fudbalom i igra u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi.

SLUČAJNI PROLAZNIK UMALO STRADAO BRANEĆI STEFANA: Pritrčao mu u pomoć, ali nije mu bilo spasa, fatalna igra sudbine MMA borca

Marko Daničić je rođen u Zagrebu u Hrvatskoj, i još uvek nije poznato kako i zašto se našao u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter