Izvor: BSC Happy-Alo
01.04.2024 u 08:05
2

PET NELOGIČNOSTI OKO NESTANKA MALE DANKE: Ovaj trenutak izaziva VELIKU SUMNJU

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, ušla je u sedmi dan. Građani Srbije sa velikim interesovanjem prate ceo slučaj, u nadi da će malena devojčica biti pronađena. U međuvremenu dok policija prati svaki detalj, uočeno je nekoliko nelogičnosti.

Da li je čudno je majka posle mnogo godina, došla u selo i dovela decu da se igraju u ruiniranoj kući u danu kada je padala kiša? Ivana Ilić rekla je policajcima da je za trenutak ušla u kuću da bi drugom detetu dala vode i da je Danka nestala praktično dok se ona okrenula, ali je policija naišla na zaključanu kuću.

Majka po dolasku u selo nije parkirala auto sa strane kuće gde je put, nego iza štale iako je bilo mesta ispred, pa izgleda kao da je nešto htela da sakrije od pogleda komšija. Majka je rekla da je devojčica nestala oko 13:45, navodno u trenutku nestanka, otac je bio u Boru na poslu kada je krenuo ka Banjskom polju. Tek kada mu je ona javila da deteta nema, dakle nije mogao biti u 13:15 u Banjskom polju, ako je dete nestalo u 13:45, a kamera ga je uhvatila ranije.

Podse’amo juče je veliku pažnju izazvao snimak iz Beča na kojem se, u pratnji dve Rumunke, vidi devojčica koja neverovatno izgledom i uzrastom podseća na malu Danku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PET NELOGIČNOSTI OKO NESTANKA MALE DANKE: Ovaj trenutak izaziva VELIKU SUMNJU”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter