Izvor:
28.11.2016 u 01:52
0

PETNAESTOGODIŠNJA DEVOJČICA NESTALA U HLADNOJ I MUTNOJ RECI: Potraga za telom se nastavlja!

Petnaestogodišnja Barbara V. iz Sente, pala je u petak uveče, oko 22 sata, sa mosta na Tisi između Sente i Čoke i nestala u hladnoj i mutnoj reci.

Članovi Spasilačkog tima „Tisa“ iz ove varošice, već dva dana pretražuju obale reke u potrazi za devojčicom, ali do nedelje u popodnevnim satima, još je nisu pronašli.

Nandor Baranji, predsednik Spasilačkog tima "Tisa" iz Sente, koji tragaju za Barbarom, kaže da je mala verovatnoća da se, ukoliko se devojčica udavila, telo pronađe pre pet do osam dana, kada bi trebalo da dođe do izranjanja, ako se ne zakači negde pod vodom.

– Ove godine ovo je peta intervencija i u svim slučajevima pronašli smo tela. Koristimo i tehniku i znanje i siguran sam da ćemo pronaći i telo devojčice. Pretražili smo obale od Sente do granice sa opštinom Ada, sonarom smo pretražili i dno reke oko mosta i nizvodno oko 100 metara, ali nismo mogli da ga pronađemo. Baranji kaže da članovi spasilačkog tima nemaj mogućnosti za zaron po ovakvom vremenu, jer je temperatura vode kod mosta oko 4 stepena, a nizvodno oko 6 stepeni. Mesto na kome je devojčica pala dubina vode kod stuba je oko 6 metara, dok je na nekom mestima maksimalna dubina 22 metra, a visina mosta je oko 10 metara.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter