Izvor:
26.05.2017 u 14:20
0

PLJAČKAŠ UPUCAO RADNICU NA PUMPI ZBOG 10.000 DINARA: Policija intenzivno traga za njim!

Nepoznati razbojnik naoružan pištoljem upucao je radnicu NIS-ove benzinske pumpe u Velikom Mokrom Lugu.

Posle pucnjave napadač je pobegao, ostavljajući druge radnike nepovređene. Još uvek nije poznato da li je uspeo da otme novac.

U momentu kada se pljačkaš sa pištoljem u ruci pojavio, na pumpi su bila dva radnika i radnica, koji u takvoj situaciji imaju direktivu da se sklone i predaju plačkašu novac bez opiranja, što su oni i učinili.

Međutim, naoružani muškarac je krenuo da gura radnike u stranu i tom prilikom pištolj, koji je očigledno imao metak u cevi, je opalio i pogodio nesrećnu devojku u glavu!

Nakon pucnja, plačkaš je pobegao i za njim se intezivno traga, dok je nesrećna radnica prebačena sa teškim povredama glave na Urgentni centar.

U momentu pljačke u kasi pumpe bilo je svega 10,000 dinara.

Izvor: Informer
Foto: YouTube Printscreen/NezavisneDnevne NovineINFORMER, Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter