Izvor: Alo.rs
03.01.2023 u 18:37
0

DROGIRANI DIVLJALI PO BEOGRADU: Među uhapšenima i državljanin Nemačke

Saobraćajna policija u Beogradu, u razmaku od samo 35 minuta, isključila je iz saobraćaja dvojicu muškaraca koji su u Ulici Marije Bursać upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Iz saobraćaja je isključen i državljanin Nemačke (47) zbog nasilničke vožnje.

Policija je noćas oko 00.15 časova zaustavila automobil marke „alfa romeo“ kojim je upravljao dvadesetogodišnjak. Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kanabis.

Oko 00.50 časova iz saobraćaja je isključen i tridesetogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ pod dejstvom kanabisa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pripadnici Uprave saobraćajne policije, sinoć oko 23.40 časova, presretačem su na auto-putu Beograd-Novi Sad zaustavili automobil kojim je nemački državljanin upravljao brzinom od 200,2 kilometra na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 100 kilometara na čas.

Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter