Izvor: BSC Happy/Tanjug
14.07.2023 u 12:34
0

Podignuta optužnica protiv BRATA i SESTRE zbog ubistva maćehe

Terete se da su lišili života maćehu i da su pokušali da ubiju oca

Više javo tužilaštvo u Jagodini podiglo je optužnicu protiv Marka P. (23) iz Trešnjevice kod Paraćina i njegove sestre Milice P. (27), kojom im se na teret stavlja da su kao saizvršioci u februaru ubili maćehu Marinu M. (50) i izboli svog oca Miloša P. (58).

Tužilastvo je u optužnici, koja je predata sudu na potvrđivanje, predložili da se Milici P. izrekne mera obaveznog lečenja i držanja u psihijatrijskoj ustanovi, dok su za Marka P. predložili da se osudi na kaznu doživotnog zatvora.

Psihijatriskim veštačenjem je utvrđeno da je Milica P. neuračunljiva, odnosno da ima trajnu duševnu bolest.

SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NOE M: Ognjen se pred tužiocima branio ćutanjem

Tužilaštvo je predložilo da se okrivljenima produži pritvor, a na teret im se stavlja da su na svirep i podmukao način lišili života maćehu i pokušali da liše života oca. Kako je ranije saopšteno iz MUP-a, Marko P. je prvo ubio devojku svog oca, a onda dok je ubadao oca njegova sestra Milica P. je stajala kod vrata kako bi sprečila eventualno bekstvo oca iz kuće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter