Izvor: BSC Happy/Tanjug
14.07.2023 u 10:48
0

PRITVOR ZA OSUĐIVANOG NASILNIKA zbog sumnje da je pretukao bivšu nevenčanu suprugu

Ženu - pesnicom u glavu

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, sud je odredio do 30 dana pritvora M.M. (75) koji se sumnjiči da je svoju bivšu nevenčanu suprugu pretukao 11. jula u njenoj porodičnoj kući.

Pritvor mu je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenu, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, navodi se u saopštenju. On se sumnjiči za krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on 11. jula svoju bivšoj nevenčanoj supruzi, nakon što je došao u njenu porodičnu kuću, bez povoda više puta udario pesnicom u predelu glave i tela. Zatim je, kako se sumnja, uzeo štapove pomoću kojih ona hoda i nastavio da je udara po glavi tim štapovima, usled čega je ona zadobila povrede za sada neutvrđenog stepena.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca izvršen je uviđaj lica mesta a izvršeno je i alkotestiranje osumnjičenog, kojom prilikom je utvrđeno postojanje alkohola od 0,6 promila, a oštećena je prevezena u Urgentno-prijemni blok Opšte bolnice u Smederevu gde joj je ukazana medicinska pomoć.

SEVERINA NE IZLAZI IZ SUDNICE! Pevačici se sad sudi za NASILJE U PORODICI, evo šta je izgovorila bivšem partneru

Osumnjičeni je dva puta pravosnažno osuđivan za krivična dela sa elementima nasilja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter