Izvor: KURIR
07.11.2023 u 16:06
0

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV RAZBOJNIKA: Radnicama stavljao nož pod grlo i udarao ih čekićem po glavi

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv B.T. (31) iz Beograda, zbog postojanja sumnje da je izvršio tri krivična dela Razbojništvo i krivična dela Laka telesna povreda.

– Krivična dela je izvršio na teritoriji opština Novi Beograd i Zemun, na taj način što je ulazio u prodajne prostore maloprodajnih objekata, te je radnicama prislanjao nož u predelu grla ili ih je udarao čekićem po glavi, pri čemu im je nanosio lake telesne povrede – navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva i dodaje:

STOLICOM I NOŽEM NAPAO NEVENČANU SUPRUGU U ZEMUNU: Tužilaštvo traži zatvor za nasilnika

– Nakon toga je uzimao sav novac koji se nalazio u kasama, i na taj način je prisvajao protivpravnu imovinsku korist u iznosu od preko 100.000 dinara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter