Izvor:
17.07.2017 u 20:08
0

Podignuta optužnica protiv žene za pokušaj ubistva NEPOKRETNOG MUŽA!

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv R. V. (60), sa prebivalištem u Zrenjaninu, zbog pokušaja ubistva.

Optužnicom se okrivljenoj R. V. stavlja na teret da je 22. aprila ove godine, u popodnevnim časovima, u Zrenjaninu, pokušala da liši života svog supruga J. V, tako što je iskoristila odsutnost njihovog sina i oštećenom, koji je zbog narušenog zdravstvenog stanja nepokretan i nesposoban da se sam o sebi stara, ubrizgala u levu nadlakticu insulin "Humulin", iako J. V. nije dijabetičar.

Ona mu je dala i da popije četiri tablete leka '”Lorazepam” od jedan miligram, usled čega je kod žrtve došlo do pada krvnog pritiska i šećera u krvi i narušavanja svesti. Ošteženom su hitnu medicinsku pomoć pružili radnici Službe za hitnu pomoć Zrenjanin.

izvor/blic

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter