Izvor: Informer
06.03.2024 u 12:13
0

POTRESNE REČI NEUTEŠNOG OCA KOJI JE U POŽARU IZGUBIO ČETVORO DECE: „Cela jedna godina bez vas…nastavite da me posećujete u snovima“

Četvoro dece - beba od šest meseci, blizanci od dve godine i petogodišnji dečak iz Novog Pazara tačnije iz naselja Jalija nastradali su pre tačno godinu dana, kada je u njihovom stanu izbio požar koji je navodno, prouzrokovala grejalica.

U stravičnom požaru, koji se dogodio 5. marta prošle godine u porodičnom stanu ove porodice teško je povređen A. A. otac dečice kome je vatra uhvatila skoro 50 odsto tela i imao je nekoliko operacija. Rođaci povređenog A. A. nakon tragedije donirali su kožu, imao je nekoliko operacija i sada se nalazi van životne opasnosti. Oporavio se fizički. S druge strane, majka dečaka A. A. tog 5. marta prošla je sa lakšim telesnim povredama, ali je dugo bila u stanju šoka. Naime, ona je tek u bolnici saznala da je peti put trudna i da očekuju dete.

– Sumnja se da je do požara došlo nakon što se zapalio veš koji je bio na grejalici. Naime, ta grejalica bila je u dečjoj sobi, a kada je vatra buknula mališani su u tom trenutku spavali – podseća izvor i dodaje:

– A. A. je odmah pokušao da uđe u sobu, ali nije uspeo. Požrtvovani otac preko terase je pokušao da uđe u sobi i tako je jedno vreme i visio. Tokom spašavanja svojih sinove nesrećni čovek je živ goreo.

TEŠKA NESREĆA U CENTRU BEOGRADA: Muškarac pao sa velike visine, odvezen u bolniscu sa TEŠKIM POVREDAMA

Pazarski vatrogasci uspeli su da lokalizuju požar, ali nažalost za mališane više nije bilo spasa. Troje dece je odmah preminulo, dok je petogodišnji dečak izdahnuo u pazarskoj Opštoj bolnici. Nakon toga usledila je lavovska borba lekara koji su mesecima brinuli o A. A. kome je u Beogradu rađena transplatacija kože.

A. A. se sada fizički oporavio, a na društvenoj mreži Fejsbuk objavio je i kako izgleda nakon brojnih operacija.

Neutešni otac objavio je i potresnu poruku na dan godišnjice smrti svoje dece.

– Cela jedna godina bez vas. Ni jedan dan da nisam pomislio na vas, a vaš brat došao je na svet sedam i po meseci posle vas. Osetimo vas svaki put kada on nosi nešto od vaše odeće ili kroz neku vašu igračku, koja nije izgorela u požaru. Nema dana da se ne prisećam kakvi ste bili. Vi ste sve što vidim kada pogledam u svoje izgorele ruke, kojima sam pokušavao da vas spasem. Vašoj majci treba mnogo molitvi i strpljenja i nema ni jednog sata da ne misli na vas. Molim vas nastavite da me posećujete u snovima – napisao je očajni otac na Fejsbuku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter