Izvor: Informer
06.03.2024 u 12:18
0

TRAGEDIJA U KOVINU: Pešaka pregazio kamion dok je prelazio ulicu van pešačkog

Pešak Živorad M. (70) nastradao je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Kovinu kada ga je pregazio kamion kojim je upravljao I.M. (23)

Tragedija se dogodila u utorak oko 12 sati u Železničkoj ulici u Kovinu.

Kamion se kretao Železničkom ulicom dok je pešak pokušao da pređe ulicu van pešačkog prelaza. Pretpostavlja se da ga vozač kamiona nije video jer je neposredno pre toga stajao u koloni. Naime, vozač kamiona je navodno stajao na crveno svetlo pred raskrnicom, kada je pešak ispred njega pokušao da pređe ulicu – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

TEŠKA NESREĆA U CENTRU BEOGRADA: Muškarac pao sa velike visine, odvezen u bolniscu sa TEŠKIM POVREDAMA

Prema njegovim rečima kamion je bukvalno pregazio pešaka koji je od zadobijenih povreda preminuo na mestu jezive nezgode.

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako se tačno nezgoda dogodila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter