Izvor: HappyBSC
12.07.2022 u 12:02
0

POTRESNO! OVO JE PRIČA O MLADIĆU KOJI SE UDAVIO U SAVI! Ostavio je iza sebe troje maloletne dece, suprugu i bolesne roditelje

Iz policijske uprave Sremska Mitrovica, potvrđeno je da je oko deset časova na obali reke Save kod Kupinova pronađeno telo muške osobe. Kako nam je potvrđeno, u pitanju je telo Aleksandra M. (29). 

PRONAĐENO TELO JEDNOG OD MUŠKARACA KOJI JE NESTAO U SAVI? Otkriven leš na obali Save kod Kupinova

Podsetimo, potraga za dvojicom muškaraca, starih 29 godina iz okoline Uba, traje od nedelje kada su oni oko 18.20 nestali u Savi u mestu Provo, a pored meštana i pripadnika vatrogasno-spasilačkih ekipa, reku su pretraživali i ronioci Žandarmerije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Aleksandar Marković je otac troje maloletne dece. Živeo je u selu Takovo kod Uba. Vredan i radan momak kako kažu meštani. 

– Nikom se nije zamerio. Svi ga vole. Brinuo je o roditeljima koji nisu baš zdravi, a na kraju je on nastradao. Ogromna tuga – kaže Aleksandrov komšija.

Supruga mu je u stanju šoka, a roditelji samo govore da moraju biti jaki da bi uspeli nekako da izvedu decu na put.

Kobnog dana su se okupili da proslave rođendan svog druga. Trebalo je i deca da se provozaju čamcem, ali im majke nisu dale. Bili su samo deset metara od obale kada se čamac prevrnuo. Deca i supruge su gledali ovu potresnu scenu. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

 Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter