Izvor:
15.09.2016 u 13:25
0

POVREĐENO ČETVORO DECE U BEOGRADU: Školski autobus ULETEO u privatnu kuću, probijena i vodovodna cev!

Dvoje dece povređeno je sinoć u saobraćajnoj nesreći u kojoj je udaren školski autobus u naselju Busije, saopštila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Dečak, star 12. godina zadobio je povrede glave i prebačen je u Urgentni centar, dok je devojčica , stara 11 godina zadobila povrede vilice i zbrinuta je na maksilofacijalnoj klinici, rekla je Macura i dodala da je nešto kasnije i vozač autobusa zatražio lekarsku pomoć.

Na fotografijama objavljenim u medijima vidi se da je autobus uleteo u privatnu kuću a pored njega je i jedan oštećen automobil.

Nesreća se dogodila kada je automobil, ne poštujući saobraćajnu signalizaciju, udario u autobus koji je prevozio đake. Nezvanično, jedan dečak je dobio potres mozga, dok su njegovoj drugarici izbijeni svi prednji zubi.

Automobil koji je izazvao udes nije se zaustavio na znak stop i udario je u prednji desni točak autobusa koji se potom zabio u obližnju kuću pri čemu je povređen čovek koji je bio u njoj, navodi očevidac. Njemu je, navodno, cigla polomila rebra i hospitalizovan je.

Vozila Hitne pomoći ubrzo su izašla na teren, a svi povređeni su prevezeni u Urgentni centar, VMA i Univerzitetsku dečju bolnicu u Tiršovoj.

Prilikom udesa došlo je i do probijanja vodovodne cevi, pa je veliki deo naselja pod vodom.

Tanjug, Alo
Foto – ilustracija: Twitter/CBSNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter