Izvor:
08.12.2016 u 21:34
0

Prava drama u Negotinu: Kinez OTEO dečaka i uvukao ga u svoju kuću, roditelji i policija upali i ostali U ŠOKU!

Kineski državljanin na silu je u utorak uveče uveo dvanaestogodišnjeg dečaka iz Negotina u kuću u kojoj živi i nije mu dao da izađe dok mu ne prizna ko mu je nedavno razbio šoferšajbnu i prozor. Kinez je dečaka držao zarobljenog sve dok u kuću nije došla policija.

Roditelji dečaka doživeli su šok kada su saznali da je Kinez, koji radi u jednoj od lokalnih prodavnica, njihovog sina, naočigled još trojice njegovih drugova uhvatio za kapuljaču i uvukao u kuću nedaleko od OŠ "Branko Radičević" i u njoj ga zadržao.

Sve se dogodilo oko 20 sati u utorak dok su se đaci vraćali sa treninga.

Roditeljima zarobljenog dečaka strašnu inofrmaciju ispričao je jedan od dečaka koji je uspeo da pobegne od Kineza.

– Ispred te kuće zatekli smo jednog kineskog državljanina koji nam je prišao i rekao da je dete u kući. Uletela sam i zatekla sina kako prestravljen i uplakan, pognute glave sedi na kauču. Drugi Kinez je sedeo na drugom delu kauča. Ispred mog deteta je bio papir na kome je, na njihov zahtev upisao imena drugova koji su bili sa njim. Tražili su da im napiše adrese, ali on nije znao. Zamislite kako sam se osećala – priča majka otetog dečaka.

Kako kaže, tada je nastala opšta pometnja.

– U kuću je ušao i otac drugog dečaka, a ubrzo je stigao i njihov trener, pa se pojavilo još troje Kineza. Uglas su pričali kako im neko stalno gađa kuću i automobil, kako im je razbijen prozor na kući, šoferšajbna… U toj pometnji jedan od Kineza je pokazao mobilni telefon sa fotografijama dve devojčice za koje tvrdi da mu neprestano gađaju kuću… Bili smo u šoku. Posle toga je stigao moj suprug, zatim i policija. Najstražnije je što je dete doživelo traumu, cele noći nije spavalo, juče smo ga vodili kod psihijatra – priča majka preplašenog dečaka.

Otac maloletnika je pozvao policiju čim mu je žena javila šta se njihovom sinu dogodilo.

– Zatekao sam u kući četvoricu muškaraca i jednu ženu. Jedan od njih, sa naočarima, mi je ponovio priču da su njemu deca razbila šoferšajbnu, nedavno i prozor na kući. Moj sin tvrdi da ništa ne zna o tome. Bio sam potpuno zatečen i zaprepašćen. Ubrzo je stigla policija, mi smo ostavili podatke i krenuli kući. Dete je bilo uzrujano, uplakano, supruzi je pozlilo pa smo završili u hitnoj službi. Tamo smo i dali izjave policiji – priča nam vidno uznemiren otac dečaka.

Da je isti kineski državljanin, koji inače radi u jednoj od najvećih kineskih prodavnica u Negotinu, rešio da sam otkrije ko mu je razbio prozor, potvrđuje i priča još jednog roditelja iz Negotina.

– Dete mi je ispričalo da je taj Kinez pre desetak dana presreo grupu od desetak osmaka i optužio ih da su mu gađali kuću kupusom! Išao za njima do prodavnice i nastavio da se raspravlja sa njima. Nekolicina njih je, u nameri da mu umakne, ušla u ulaz obližnje stambene zgrade, da bi on krenuo za njima i jednu devojčicu priljubio uza zid terajući je da prizna šta se dogodilo! Pustio je tek kada su ostala deca utrčala u ulaz. Deca su izašla iz zgrade i mi smo ih zatekli kako se i dalje raspravljaju sa njim. Onda je počeo i nama da objašnjava da mu je neko od te dece gađao kuću – priča ovaj zabrinuti otac.

Policija: Slučaj je prijavljen, radi se na utvrđivanju svih činjenica

Iz borske policije za "Blic" su potvrdili su da je događaj prijavljen, da je obavešteno tužilaštvo i da se radi na utvrđivanju okolnosti i činjenica.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter