Izvor:
20.10.2016 u 15:22
0

PREDOSEĆAO KRAJ: Evo šta je vođa navijača uradio neposredno PRED SMRT

Vođa navijača Aleksandar Stanković (29) zvani Sale Mutavi, koji je ubijen pre tačno nedelju dana u Bačvanksoj ulici u Beogradu, neposredno pred ubistvo, kako pišu beogradski mediji, nabavio je crni blindirani automobil jer je dobijao pretnje smrću. Međutim na dan kada je ubijen nije vozio blindirani automobil.

Istraga se vodi u više pravaca, a prema do sada prikupljenim informacijama, smatra se da je Stanković znao da mu preti opasnost. Zbog toga je i kupio blindirani automobil, ali je i angažovao obezbeđenje da ga prati. Međutim, zbog čega tog dana nije vozio novi automobil za sada nije poznato – kaže izvor Kurira, pa dodaje:

Za sada postoje informacije da ubice dolaze iz susedne države. Do sada je ispitan veliki broj građana koji bi mogli da imaju saznanja o ubistvu, koji su najverovatnije učinili profesionalci.

Istražitelji još čekaju da se poboljša zdravstveno stanje Milorada Đ. zatvorskog stražara koji je bio pratnja Stankoviću i koji je u pucnjavi teško ranjen.

U noći kada je ranjen Milorad je izgubio veliku količinu krvi, i te noći je doživeo srčani udar, što je dodatno zakomplikovalo ionako teško stanje. On je prebačen na Odeljenje kardiologije u Urgentnom centru, a o njegovoj bezbednosti policija vodi računa – navodi izvor Kurira.

Telegraf.rs
Foto: YouTube Printscreen/ DanasConferences

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter