Izvor: happy
05.02.2024 u 02:08
0

PRETUKAO ĆERKU, PA SVE PRIZNAO POLICIJI: Uhapšen Albanac – nosio i oružje kod sebe

Uhapšenom je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova

Albanac A.A. (61) iz sela Grmovo kod Uroševca uhapšen je pošto je pretukao ćerku, saopštila je policija tzv. Kosova iz regionalnog centra Uroševac.

„Albanac A.A iz sela Grmovo kod Uroševca pretukao je ćerku, kojoj je zbog nanetih povreda pružena medicinska pomoć“, naveli su u saopštenju.

Otac pretučene je priveden u policijsku stanicu u Uroševcu gde je priznao da je pretukao ćerku a potom i da u posedu, kod sebe, ima vatreno oružje bez dozvole koje mu je oduzeto.

Uhapšenom je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova, a slučaj je okarakterisan kao nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje oružja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter