Izvor: Alo.rs
04.02.2024 u 22:22
0

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ČAČKA: Evo u kakvom su stanju povređeni

Iz Opšte bolnice u Čačku su saopštili da je muškarac starosti 60 godina povređen u saobraćajnom udesu u Preljini, primljen u Jedinicu intenzivne nege sa teškim telesnim povredama kičme.

Drugi je sa lakim telesnim povredama zadržan na odeljenju hirurgije radi dalje opservacije.

JEZIV PRIZOR KOD ČAČKA: Vatrogasci seku vozilo da izvuku povređene nakon sudara (VIDEO)

Ostala trojica povređenih sa konstatovanim lakim telesnim povredama pušteni su na kućno lečenje.

Automobili smrskani do neprepoznatljivosti

Podsećamo, pet osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom večernjih sati u Preljini kod Čačka kada su se sudarila dva putnička vozila.

– Na lice mesta osim medicinskih i policijski ekipa, stigli su i vatrogasci-spasioci koji su sekli vozila kako bi izvukli povređene u saobraćajnoj nesreći – rekao je za Rinu jedan od očevidaca.

Usled nezgode tokom vršenja uviđaja saobraćaj na ovoj deonici je usmeravan na alternativne pravce, a potom je propuštan naizmenično.

Daljom istragom biće utvrđen tačan uzrok nezgode.

– Na ovoj pravini ljudi ne voze, već lete. Pretiču mimo propisa, čak i šleperi i autobusi. Mi smo mnogo puta apelovali i zbog bezbednosti pešaka, ali sve je uzalud. Ne pazi se. Svake sedmice dešavaju se saobraćajne nezgode – dodali su meštani ovog kraja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter