Izvor: Kurir
04.03.2024 u 14:44
0

PRODUŽEN PRITVOR OCU DEČAKA-UBICE IZ RIBNIKARA: Preti mu kazna zatvora, evo koliko bi mogao da robija

Ocu dečaka-ubice koji je 3. maja prošle godine u OŠ „Vladislav Ribnikar“ ubio devetoro dece i čuvara škole, produžen je pritvor u trajanju do 60 dana!

– Pritvor je prema okrivljenom ocu produžen usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka – navodi se u saopštenju Višeg suda u Beogradu.

Okrivljenom se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter