Izvor: Kurir.rs
16.05.2023 u 08:37
0

PRVE SLIKE S MESTA POŽARA ISPOD PANČEVAČKOG MOSTA: Planuo jutros, gori 1.000 kvadrata, na terenu 26 vatrogasaca

Uzrok požara za sada nije poznat.

Lokalizovan je požar koji je jutros izbio ispod Pančevačkog mosta. Na terenu je 26 vatrogasca sa deset vatrogasnih vozila i oni rade na dogašivanju požara. Dve osobe su se nagutale dima i njima je ukazana pomoć na licu mesta.

Požar je izbio ispod Pančevačkog mosta, u neposrednoj blizini Bulevara despota Stefana. Vatra je zahvatila oko 1.000 kvadrata – gorele su kuće, stolarske radionice, autoservisi.

Printscreen

„Požar je izbio rano jutros oko pola tri. Prvo smo osetili dim, a kroz 15, 20 minuta je već sve bilo u plamenu. Bez krova nad glavom ostalo je sedam porodica, svi smo ostali na ulici“, navodi jedan od stanara.

Na mestu izbijanja požara intervenisalo je 26 vatrogasaca sa 10 vatrogasnih vozila. Vatra i dim ne utiču ne utiču na saobraćaj u ovom delu grada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter