Izvor: Tanjug
03.05.2023 u 16:32
0

„OVO SU TRENUCI KADA SHVATIMO DA JE LJUDSKOST NAJVREDNIJA STVAR“: Edi Rama izjavio saučešće srpskom narodu

Albanski premijer Edi Rama uputio je danas najdublje izraze saučešče porodicama žrtava današnje pucnjave u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, kao i srpskom narodu i vlastima.

„PUCAO JE U GLAVU DEVOJČICE, KRV JE BILA NA SVE STRANE“: Otac ranjenje devojčice

– Ovo su oni trenuci u životu kada svi shvatimo da je naša ljudskost najvrednija stvar koju svi imamo zajednički i kada nas bol i tuga podsećaju na vrednost zajedništva u dobrim i lošim vremenima. Neka počivaju u miru oni koji su preminuli –  naveo je Rama na srpskom jeziku na Tviteru.

On je uz to na engleskom jeziku napisao da je izuzetno tužno čuti o današnjoj „neselektivnoj pucnjavi“ u beogradskoj školi i poželeo brz oporavak ranjenima u „ovom tragičnom događaju“. „Moje najdublje saučešće porodicama žrtava, kao i srpskom narodu i vlastima“, naveo je Rama

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter