Izvor: BSC Happy
03.05.2023 u 16:10
0

„PUCAO JE U GLAVU DEVOJČICE, KRV JE BILA NA SVE STRANE“: Otac deteta koje je preživelo masakr izašao pred kamere, potresne scene ispred bolnice VIDEO

O masakru u OŠ „Vladislav Ribnikar“ govorio je otac ranjene devojčice, koji je skupio snagu da izađe pred kamere i saopšti nam svedočenje svoje ćerke. 

– Stvorili su se neku uslovi i stvar se desila. Ja se sećam zbog loše ocene 83eće godine đak otišao i nije ga bilo 28 dana, za nas je to bio šok. – Započeo je priču otac ranjene devojčice.

Šta bih ja uradio da se to meni desi? Sve je gore i gore, sve nam je teže i teže.

Pitao sam ćerku šta se desilo, ona mi je rekla da je on ušao i nišanio drugoj devojčici u glavu: „Bila sam protrčala pored njega, a one je pucao u glavu devojčice“. Deca su posle bila ispod stola, on je posle ušao i pucao ispod stolova.“

Onda mi ostaje ta slika te žene koja pita za svoje dete. Državne službe su objavile da je devojčica teško povređena, „sve je puklo i samo krv“.

Na pitanje kako je uopšte saznao šta se događa, otac kaže da je u prvom trenutku mislio da je reč samo o neslanoj šali: „To se desilo u 8.38 časova,  pomislim možda je lažna dojava o bombi, međutim kažu „pucao je“ . Ne poznajem roditelje dečka – rekao je izbezumljeni otac ranjene devojčice.

Kako saznajemo, napravljena i grupa učenika na Tik Toku gde deca daju podršku učeniku koji je izvršio masakr.

Nacionalna SOS linija za psiholosku pomoc i podrsku 0800309309, opcija 3. Klinika Laza Lazarevic, otvorena 24 sata za gradjane.

Kontakt Instituta za mentalno zdravlje: (+381) 11 3307 500

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter