Izvor: Tanjug
03.05.2023 u 15:43
1

„AMERIKA I SVET DELE TUGU SA SRBIJOM!“ Ambasador Hil tužan i u šoku

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil, izjavio je danas da je zajedno, sa svima u ambasadi, tužan i u šoku i poručio da Amerika i svet dele tugu Srbije.

Hil je izrazio saučešće porodicama i prijateljima poginulih u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru u Beogradu.

„U MUKLOM BOLU SLUŠAM VESTI O KATASTROFI KAKVA SE U NAŠEM NARODU NIKADA NIJE DOGODILA“ Oglasio se srpski patrijarh Porfirije (FOTO)

-Smrt jednog deteta je tragedija. Neizdrživo je da toliki broj bude ubijen tamo gde bi trebalo da se oseća najbezbednijim -napisao je Hil na Tviteru.

Nacionalna SOS linija za psiholosku pomoc i podrsku 0800309309, opcija 3. Klinika Laza Lazarevic, otvorena 24 sata za gradjane.

Kontakt Instituta za mentalno zdravlje: (+381) 11 3307 500

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„AMERIKA I SVET DELE TUGU SA SRBIJOM!“ Ambasador Hil tužan i u šoku”

  1. Da li se taj HIL sekira i za BOMBARDOVANJE SRBIJE KADA JE UBIJENO MNOGO VIŠE SRBSKE DJECE U KOME JE I ON LIČNO SAUČESTVOVAO.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter