Izvor: Alo.rs
22.07.2023 u 16:13
0

REČI MAJKE NASTRADALOG MALIŠANA U NOVOM SADU SLAMAJU SRCE: „Ne možemo da se pomirimo s tim“

Neutešna i uplakana majka dečaka koji je nastradao tokom stravične oluje u Novom Sadu ne može da veruje da našeg sina više nema

Dvanaestogodišnji dečak poginuo je sinoć u novosadskom naselju Klisa nakon strahovite oluje koja je pogodila vojvođansku prestonicu. Njegova neutešna i uplakana majka V. kaže da stalno gleda u vrata u nadi da će se njen sin pojaviti, prenose mediji.

– Slomljeni smo. Ne možemo da verujemo da našeg sina više nema. Ne možemo da se pomirimo s tim. Imamo još troje dece i brinem kako će oni sve to podneti. Još smo svi u šoku, još je sve sveže ali se plašim šta će biti kasnije. Nema više našeg J. i sada ne znam šta ćemo – priča uplakana majka nesrećnog dečaka.

Objašnjava da je J. oko 18 sati, otišao kod drugara da se igra i da je tamo ostao tokom oluje.

TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU: Muškarac POGINUO dok je popravljao krov na kući

– Kada se oluja završila krenuo je kući a usput do naše kuće živi moja rođena sestra, njegova tetka. Verovatno je hteo da vidi kako su prošli u oluji, a i da mi se javi da je dobro pošto on nema telefon. Kako su nam ispričali posle, on je prišao zgradi preko male travnate površine i pokucao na tetkin prozor koji je u prizemlju zgrade i odjednom se čuo vrisak – uzrujano priča majka dečaka.

Komšija ga odvojio od strujnog kola

Kaže da su vrisak čule komšije i njena sestra te da su odmah izleteli napolje i videli njeno dete kako se trese.

– Nisu znali šta da rade jer su videli da ga trese struja. Nisu znali da li je grom ili je dotakao neku žicu. Sve se dešavalo u par sekundi jer je jedan od komšija bio dovoljno priseban da otrči po lopatu sa kojom ga je odgurnuo da i njega ili nekog drugog ne bi udarila struja ako dotakne moje dete. Shvatili su da nema pulsa i da ne diše i odmah počeli sa reanimacijom sve dok nije došla hitna pomoć koja je nastavila da ga oživljava ali na našu nesreću nisu u tome uspeli. Svi smo zanemeli i na prvu loptu kada su nam javili nismo mogli da poverujemo da je to naše dete – priča uzrujana majka.

Kako kažu užasnuti očevici dečak je odjednom počeo da se trese, što su videle komšije i odmah pritrčale da mu pomognu.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 20.30 časova kada je u Hitnoj pomoći, njima stigao poziv. Lekarska ekipa Hitne pomoći stigla je do mesta nesreće za svega par minuta i uprkos upornoj reanimaciji i pokušajima oživljavanja, dečak je preminuo u 21.45 časova a policija je do ponoći vršila uviđaj, preneli su mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter