Izvor: telegraf.rs
20.12.2023 u 17:56
0

REŠENA „MISTERIJA“: Policajac „BMW“-om udario ženu na pešačkom

Saobraćajna nezgoda dogodila se u utorak, 19. decembra, u Vojvođanskoj ulici u Novom Beogradu, a teške telesne povrede zadobila je D. V, koja je u saobraćaju učestvovala kao pešak.

– U nezgodi je osim D. V, koja se kretala pešačkim prelazom, učestvovalo dva putnička vozila – „BMW“ koji je udario ženu, kao i „dačija“ u koju je potom žena udarila – navode iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

BMW OBORIO PEŠAKA NA PEŠAČKOM U SURČINU: Žena (67) prevezena u bolnicu

Osim ovlašćenih službenih lica Uprave saobraćajne policije, uviđaj je obavio i dežurni javni tužilac koji je naložio da se, radi obavljanja veštačenja votilo „BMW“ oduzme od osumnjičenog.

– Naložno je i da se krivična prijava protiv vozača tog automobila dostavi Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu redovnim putem. S obzirom na navedeno, vozaču „BMW“-a nije određeno zadržavanje, a on će, nakon dostavljanja krivične prijave, da bude saslušan u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koje će odmah po prijemu krivične prijave preuzeti neophodne dokazne radnje – dodaju.

Kako nezvanično saznajemo, za volanom „BMW“-a je bio pripadnik MUP-a, koji se vraćao s posla. On u trenutku nezgode nije bio na dužnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter