Izvor:
28.01.2019 u 11:52
0

REŠENO VIŠE TEŠKIH KRAĐA U VALJEVU: Uhapšeni počinioci D. Ć. i M. M!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu rasvetlili su više teških krađa i uhapsili D. Ć. (1989) i M. M. (1988) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela, saopštila je Policijska uprava Valjeva.

Njih dvojica se sumnjiče da su u toku vikenda, na kamionu parkiranom u Osladiću, obili poklopac rezervoara za gorivo, istočili oko 120 litara dizel goriva, a zatim pobegli, ostavivši nekoliko kanti sa ukradenim dizelom pored kamiona.

Policija ih je ubrzo uhapsila i u "golfu" u kome su se nalazili pronašla kante sa 70 litara dizela, koji će biti vraćen vlasniku.

D. Ć. i M. M. se terete i da su u toku prošle i ove godine, na području Valjeva i Osečine, iz više kamiona ukrali veću količinu "euro dizela" i akumulatora, čime su, kako se sumnja, vlasnike kamiona oštetili za oko 300.000 dinara.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter