Izvor: Kurir.rs
19.02.2023 u 21:10
0

ROBIJAŠKI DANI ZORANA MARJANOVIĆA: Evo ko ga redovno posećuje u zatvoru, a samo ovo ga održava u životu!

Marjanović živi za trenutak kada mu u posetu dođu ćerkica kao i sin iz prvog braka.

Zoran Marjanović, koji je prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, čeka u Centralnom zatvoru odluku o žalbi na presudu.

ZORANU MARJANOVIĆU NE PADA TEŠKO ROBIJA OD 40 GODINA? Jedini se nije žalio na presudu!?

Zoran Marjanović iz Borče, koji je prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović, čeka u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu odluku o svojoj žalbi na presudu Višeg suda.

Marjanović živi za trenutak kada mu u posetu dođu ćerkica kao i sin iz prvog braka.

Presuda na 698 strana

Marjanović se od jula 2022, kada je presuda izrečena, nalazi u ćeliji zgrade u Bačvanskoj ulici sa još nekoliko pritvorenika.

– Do sada nije pravio probleme. Uglavnom čita, a dosta vremena provodi u molitvi. Porodica mu redovno dolazi u posetu – ćerka, koju ima u braku s Jelenom, sin iz prvog braka, kao i brat i snaja, koji trenutno brinu od Zoranovoj ćerki. Oni mu donose hranu i neophodne stvari – kaže izvor blizak ovoj porodici i dodaje:

– Ipak, najviše se obraduje kada vidi ćerku. Ona mu je smisao života, bukvalno živi za njen dolazak. Posle njenih poseta mnogo se bolje oseća. Nema nikakvih zahteva, samo mu je važno da se vidi s decom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter