Izvor: Alo-BASC Happy
19.03.2024 u 11:57
0

ROČIŠTE PREKINUTO POSLE 15 MINUTA: Zoran Marjanović ponovo pred sudom, poručio samo jedno

Sudija ga je upitala ga je da li se prvi put kada je na nasipu video da mu nema supruge zabrinuo. Tada Zoranovi advokati dobacili " Nemoj da odgovaraš".

Suđenje Zoranu Marjanoviću, koji je optužen za ubistvo svoje supruge, ekspresno je završeno za 15 minuta!

Prema saznanjima, Marjanović je danas trebalo da iznese odbranu, ali je on odmah naglasio da neće odgovarati na pitanja suda i tužilaštva tokom celog postupka.

Nakon toga sudija mu je objasnila da će mu ipak postaviti neka pitanja, a da on ne mora da odgovara na njih, ako smatra da nisu u njegovom interesu.

Sudija ga je pitala da li može da opredeli vremenu u  koje je stigao na nasip.

– To je sve rečenpo u transkkriptoma. Nema potrebe da ponavljam“ – rekao je Marjanović.

MARJANOVIĆ PONOVO IZNOSI ODBRANU: Počinje ponovljeno suđenje za ubistvo pevačice iz Borče

Upitala ga je da li se prvi put kada je na nasipu video da mu nema supruge zabrinuo. Tada Zoranovi advokati dobacili “ Nemoj da odgovaraš“.

Sudija je tada rekla da odbrana, kako je rečeno, „očigledno ne poznaje ZKP“.

Nakon toga sudija je Zorana pitala gde su bili njegov otac i brat u trenutku nestanka Jelene Marjanović.

– Sve sam već rekao sudija. Ne znam kako više da vas uverim da Govorim istinu. samo sam istinu govorio, iznova i iznova – kazao je Zoran.

Zamenica višeg javnog tužioca putala je sudiju da li će se Marjanović ceo postupak braniti ćutanjem, a njegovi advokati su podsetili da „to nije ćutanje, već samo neče odgovarati na pitanja suda i tužilaštva i svojih advokata“.

Sudija je tada zakazala novi pretres za 19. april.

Podsetimo, na pripremnom ročištu predloženo je da se uradi rekonstrukcija događaja, da se saslušaju svi ljudi koji su bili na nasipu tog 2. aprila, kao i da se ispita ćerka Zorana i Jelene koja je tog dana sa njima bila na nasipu.

Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teškog ubistva od 40 godina. Apelacioni sud je 3. oktobra 2023. godine ukinuo Marjanoviću pritvor.

Kompozitor je od početka suđenja tvrdio da nije ubio svoju suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva tokom suđenja.

On se od 12. juna 2018. branio sa slobode pošto mu je tada Apelacioni sud ukinuo pritvor u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva. I pre toga je bio privođen, ali je posle ispitivanja u policiji i na poligrafu, puštan zbog nedostatka dokaza. Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter