Izvor: kurir
19.03.2024 u 11:10
0

SINA BIZNISMENA 7 SATI TUKLI I MALTRETIRALI U STANU KIDNAPERA: Oglasilo se tužilaštvo povodom otmice iz Vršca

Nakon hapšenja osumnjičenih kidnapera iz Vršca koji su oteli mladića (21) inače, sina biznismena iz tog grada, oglasilo se i nadležno Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu koje vodi istragu.

– Dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu, dana 17.03.2024. godine izvešten da se lica K.A.M. (23), T.A. (19), svi iz Vršca, terete da su prinudili L.N. (20) iz Vršca, da sedne u automobil vlasništvo K.A.M., odvezli ga do stana u Vršcu, vlasništvo K.A.M., gde su ga zajedno sa J.L., T.L. i L.M. zlostavljali, oduzeli mu ručni sat, telefon i zlatnu ogrlicu i iznuđivali mu novac – navodi se u saopštenju:

– Svim navedenim licima određeno je zadržavanje, te je dana 18.03.2024. godine Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu podneta krivična prijava od strane Policijske stanice Vršac protiv K.A.M. (23), T.A. (19), J.L. (23), T.L. (23) i L.M. (21), svi iz Vršca, zbog osnovane sumnje da su izršili kriv. delo zlostavljanje i mučenje, protiv K.A.M. i T.R. podneta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili i kriv. delo protivpravno lišenje slobode i kriv. delo razbojništvo, a protiv J.L. podneta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio i kriv. delo iznuda. Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu nastavlja dalji rad na predmetu.

Biznismen čiji sin je otet, juče je u razgovoru za Kurir naveo da je on prijavio otmicu.

BIZARNO UBISTVO NA JUGU SRBIJE: Metak proleteo kroz prozor i pogodio ga PRAVO U ZADNJICU tokom odnosa sa ljubavnicom

 

Ja sam prijavio da mi je sin bio otet u subotu uveče, kada je bio na proslavi rođendana. Nakon toga su ga sačekali i tražili mu novac, on nije hteo da da, pa su ga nožem prisilili da uđe u auto, odvezli su ga u neki stan i tamo su ga sedam sati maltretirali i tukli. Uopšte nije u pitanju nikakav dug! Ti mladići reketiraju decu čiji su roditelji malo imućniji – objasnio je biznismen juče za Kurir i naveo da su otmičari od njegovog deteta zahtevali cifru od 2.000 evra.

Kakoje potom objasnio, osumnjičeni su njegovom sinu uzeli novac koji je on u tom trenutku imao kod sebe, kao i telefon, zlatan lanac i sat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter