Izvor: Informer
30.10.2021 u 17:53
0

SA KROVA SOLITERA U SMRT: Kragujevčanka izvršila samoubistvo

Nina L. (36) izvršila je danas u prepodnevnim satima samoubistvo skočivši sa vrha solitera u centru Kragujevca. 

Kako prenose mediji, njeno telo, koje su prolaznici primetili i pozvali Hitnu pomoć, bilo je zapleteno u ogradu dečjeg igrališta. 

Lekari koji su došli na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt, budući da je nesrećna žena pala sa krova solitera od 14 spratova, sa visine od 50 metara. 

PROČITAJTE JOŠ: JEZIVA NESREĆA KOD LAJKOVCA: U sudaru dva automobila i teretnog vozila poginuo vozač

Radi se o Kragujevčanki, ali, kako prenose mediji, postoje i saznanja da se radi o ženi koja se skoro porodila i imala psihičke probleme zbog kojih se i lečila, što će se daljom istragom utvrditi. 

Prema rečima jednog od očevidaca, koji pere prozore na obližnjoj raskrsnici „video je i čuo da neko pada“. 

PROČITAJTE JOŠ: OBRENOVAC: Automobil sleteo sa puta, vozač preminuo u bolnici

– Dotrčali smo, ali nismo mogli da znamo o kome se radi. Ni da li je muško ili žensko. Posle je došla Hitna, pa policija, pokrili su telo. Mnogo nam je žao, jer znamo sve te ljude, a pala je baš na dečije igralište – rekao je on. 

Kako se dalje navodi, niko ne zna ženu koja je izvršila samoubistvo, ali tek treba da se utvrdi na koji način je uspela da se domogne krova zgrade i odakle joj ključ koji do njega vodi, s obzirom da je taj soliter poznat po bezbednosti, pokriven video nadzorom i skoro je nemoguće doći do krova na kome su i instalacije mobilne telefonije. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima.

Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter