Izvor: Kurir.rs
27.08.2023 u 18:23
0

SASLUŠAN MLADIĆ KOJI TVRDI DA JE VIDEO IVU IZ NOVOG SADA: Digli su DRONOVE, zvali smo i astrologa – dodaje SESTRA

Martina, sestra nestale Novosađanke Ive Balog (27), za kojom porodica i dalje traga, rekla je da je potraga još uvek u toku i da su oni pored Dunava već dva dana čekajući nove informacije.

„NA TOJ ŽURCI BILA SU DVA AFROAMERIKANCA – NAPADNA:“ Oglasio se brat nestale Ive Balog i otkrio nove detalje!

Dodaje da je i momak koji je navodno video Ivu u Partizankoj ulici ispitan, ali da oni nisu obavešteni o tome šta je on rekao niti da li postoje neki novi tragovi.

– Aktivirani su dronovi, ljudi koji su voljni da pomognu, ali pretraga za sada ne daje rezultate – rekla je Martina, sestra nestale Ive.

Uskoro bi na lice mesta trebalo da izađe i Gorska služba spavasavanja, a porodica je stupila u kontakt i sa pripadnicima civilne zaštite koji su spremni da pruže dodatnu pomoć.

Martina kaže da su u očaju čak kontaktirali i astrologa kako bi i na taj način probali da dođu do informacija o Ivi.

Ona kaže da sve još uvek praktično tačka u mestu, ali da ne gube nadu i apeluju na sve koji imaju dronove i čamce da im pruže pomoć.

Prethodno su se u medijima oglasili i majka i brat. Svi su oni sada na mestu gde je Iva nestala i nadaju se najboljem.

Podsećamo, novosadskoj policiji je 26. avgusta prijavljeno da je Iva Balog nestala oko četiri sata na plaži Ofiricar sa sremske strane Dunava. Porodica moli sugrađene, poznanike i prijatelje da im pomognu u potrazi.

Prema informacijama koje je Ivina sestra podelila na društvenim mrežama, ona je poslednji put viđena da se kupa u reci na Oficircu, i da joj se posle toga gubi svaki trag.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter