Izvor:
26.11.2016 u 03:57
0

SPORAZUM O PRIZNANJU KRIVICE: Trojica osuđenih za ubistvo sina čačanskog biznismena!

Više javno tužilaštvo u Čačku postiglo sporazumno priznanje krivice sa trojicom osumnjičenih za ubistvo Strahinje Ičelića, sina čačanskog biznismena, koje se dogodilo u avgustu ove godine ispred stana žrtve, u Nemanjinoj ulici.

Na sedam i po godina zatvora osuđen je Vladimir Tripković (33) koji je priznao da je iz pištolja pucao u Ičelića, nanevši mu smrtonosne rane, od kojih je mladić preminuo. Za saučesništvo u ubistvu Nenad Kalajdžić (32) osuđen je na devet, a Saša Ljuboja (39) na sedam meseci zatvorske kazne.

Tripković i Kalajdžić uhapšeni su krajem oktobra, nakon dvomesečne portage policije, u selu Ježevica, u porodičnoj kući jednog od osumnjičenih. Saša Ljuboja je uhapšen krajem avgusta, u čačanskom naselju Alvadžinica.

Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter