Izvor:
23.01.2018 u 00:48
0

SRBIN DOLIJAO U AUSTRIJI: Švercovao 170.000 komada dijazepama!

Austrijska policija uhapsila je dvadesetosmogodišnjeg Srbina i Mađara (34) na punktu Valserberg zbog trgovine narkoticima. Kako su preneli mediji, oni su se nalazili u automobilu mađarskih registarskih oznaka.

Prema navodima medija, tokom provere automobila, policija je pronašla znatnu količinu tableta, a uhapšenima je određen pritvor.

– „Audi“ mađarskih tablica zaustavljen je oko tri sata ujutru. Nakon što je policija prekontrolisala putnike, počeli su pažljivo da pregledaju automobil. U gepeku su otkrivene tri velike sportske torbe – navodi se u austrijskoj štampi.

Policija je ubrzo ostala zaprepašćena pronalaskom.

– U torbama je bila velika količina tableta „dijazepam“. Nakon oduzimanja, utvrđeno je da je reč o čak 170.000 komada „dijazepama“, inače leka za smirenje. Uhapšeni se sumnjiče za šverc narkotika – preneli su mediji. Nakon što su saslušani pred okružnim sudom, određen im je pritvor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter