Izvor: KURIR
12.10.2023 u 20:52
0

SRBIN POGINUO U AMERICI: Na Milana (41) naleteo automobil koji je jurila policija

Srbin Milan Alilović (41) poginuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Misisipiju, kada je na njega naleteo automobil u kome se nalazio osumnjičeni koga je progonila policijska potera.

Alilović je upravljao svojim kamionom kada je na njega naletelo vozilo iz suprotnog smera na autoputu I-55, što je izazvalo eksploziju i požar. Srbin poreklom iz Beograda preminuo je na licu mesta, a policija je nedugo zatim uhapsila osumnjičenog koji se nalazio u drugom vozilu i nije zadobio teže povrede.

Milan Alilović (41) je bio oženjen i iza njega je ostao sin (2).

Policijska potera za osumnjičenim počela je prethodne noći u Arkanzasu i završila se tragično u Misisipiju, saopštilo je odeljenje šerifa okruga Kritenden.

Tokom potere, policajci su koristili stop-palice kako bi zaustavili vozilo osumnjičenog, koje je potom uletelo u saobraćaj iz suprotnog smera, frontalno se sudarivši sa kamionom kojim je upravljao Alilović.

EVO ŠTA JE OTKRIVENO: Završena obdukcija Dejana čije ubistvo je naručila supruga

Svedok događaja Milinda Ričardson je rekla da se vozila međudržavnom magistralom kada su policijski automobili projurili pored nje. Zaustavila se i sklonila s puta nekoliko sekundi pre nego što je došlo do nesreće.

Pogledala sam iza sebe u retrovizor i tamo je dolazio beli automobil, a iza njega nekoliko policajaca. Udario je u stop-palice, prevrnuo se, i sudario se sa kamionom koji je dolazio u susret, posle čega je usledila eksplozija i oblak crnog dima – rekla je ona.

Policijska uprava Merion saopštila je da je osumnjičeni priveden pod optužbom za nasilje u porodici koje se dogodilo u okrugu DeSoto i prevezen u bolnicu.

Oni ističu da su počeli da jure osumnjičenog nakon incidenta u kome je osumnjičeni presreo svoju suprugu (oboje iz Viskonsina) automobilom. Žena je imala nalog za zabranu kontakta protiv osumnjičenog. Vozila je autoputem I-55 severno od Meriona kada je muškarac presreo njen automobil, zbog čega je udarila u betonski zid.

Istraga je i dalje aktivna i u toku kroz policijsku upravu Marion i policijsku upravu Hernando.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter