Izvor:
17.12.2019 u 18:02
0

STARLETA OSUĐENA NA ZATVOR Ucenjivala biznismena snimcima i tražila 300 evra(FOTO)

Inače, kako je "Blic" već pisao, Lukajić je stari poznanik policije. Još 2014. godine hapšen zbog razbojništva, prilikom kog je, maskiran u policijsku uniformu, sa saučesnicima upao u stan jedne Beograđanke. Iz stana su odneli 55.000 evra.

Protiv njega se vodio i postupak u Republici Srpskoj, a sa dvojicom saučesnika 2013. godine je pokušao da iznudi 55.000 kovertibilnih maraka od banjalučkog biznismena.

Podsetimo, Anabela Šćekić, prema ranijem pisanju medija, medicinska je sestra po zanimanju, a javnost je za nju čula kada je biznismena Dejana Popovića Tigra, optužila da je primoravao na protivprirodnu blud. Navodno je po njemu i dobila nadimak Tigrica, dok je popularnost stekla učešćem u rijalitu programu.

Inače, prema saznanjima "Blica", Anabela Šćekić i Tijana Štrulović koja je takođe učestvovala u uceni biznismena bile su deo mreže elitnih prostitutki koje je podvodio uhapšeni makro Mihailo Maksimović (38) i na taj način su se upoznale.

Grupa koja je brojala dvadesetak devojaka različitih profila opsluživala je poznate direktore banaka, sportiste, estradne menadžere i kompozitore, razbijena je 2014. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter