Izvor:
18.11.2019 u 15:11
0

STOP ZA KRAĐU BLAGA Ministarstvo kulture za žestok odgovor krijumčarima

Ministarstvo kulture i informisanja u današnjem saopštenju za medije izražava punu podršku aktivnostima Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave Carine i Tužilaštva kojima je cilj da stanu na put uništavanju arheoloških lokaliteta i krađi arheološkog dobra.

– Kako bi se u što većoj meri arheološko nasleđe zaštitilo od uništenja, svesni smo neophodnosti zajedničkog delovanja državnih organa i ustanova koji su direktno uključene, kako u zaštitu kulturnog nasleđa, tako i u otkrivanje i procesuiranje krivičnih dela u vezi sa krađom i krijumčarenjem kulturnih dobara – navode u Ministarstvu.

U tom je cilju Ministarstvo izradilo Elaborat o ugroženosti arheoloških lokaliteta od strane ilegalnih iskopavanja.

Pročitajte u donjem linku kako su pohapšeni kraljivci srpskog blaga u tekstu happytv.rs…

http://happytv.rs/vesti/hronika/175118/udar-na-arheolosku-mafiju-uhapseno-36-osoba-u-srbiji-i-italiji-pronadeno-blago-vredno-vise-miliona-evra

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter