Izvor:
18.11.2019 u 14:44
0

SVEDOCI IZBEGLI SUD Odloženo suđenje za ubistvo Velibora Dunjića

Suđenje petorici optuženih za učešće u ubistvu jednog od vođa navijača "Crvene zvezde" Velibora Ðunjića ispred splava "Džimis" 2014. godine odloženo je danas za 4. februar.

Do odlaganja je došlo zbog izostanka pozvanih svedoka.

U ovom postupku Vladimir Ðurović je optužen za ubistvo Dunjića i ranjavanje njegove devojke Nine Šobote, ali mu se sudi u odstustvu jer je u bekstvu. Ðurović je u to vreme bio pripadnik obezbeđenja splava "Džimis".

Goran Knežević, Miloš Milosavljević i Bojan Starovlah se terete da su mu pomogli nakon izvršenog krivičnog dela, kao i Vuk Musić koji je takođe u bekstvu.

Aleksandar Ðuranović, Marko Gvozdenović, Zoran Vukić i Jelena Krušedolac su zbog neprijavljivanja krivičnog dela takođe bili pod istragom tužilaštva, sa kojim su međutim sklopili sporazume o priznanju krivice.

Dunjić, koji je ranije bio osuđivan za teška krivična dela, ubijen je u automobilu ranim jutarnjim časovima 15. maja 2014. godine ispred splava na Ušću.

Šobota, koja je u trenutku zločina bila sa njim u kolima, tada je bila teško ranjena.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter