Izvor: Kurir.rs
22.08.2022 u 09:02
0

„STRAŠNA VEST, JOŠ NE MOŽEMO DA VERUJEMO“: Ovo je lepa Nina – vođa puta koja je izgubila život kada se autobus iznenada prevrnuo kod Leskovca!

Vođa puta Nina Nićiforović (34) nastradala je juče kad se autobus somborskog prevoznika Sever trans koji je prevozio putnike sa letovanja iz Grčke pod nerazjašnjenim okolnostima prevrnuo kod Leskovca.

STRAVIČNA SCENA KOD LESKOVCA KOJA PARALIŠE: Prevrnuo se autobus s turistima, jedan putnik nastradao, ima više povređenih!

Nina je radila u jednoj novosadskoj turističkoj agenciji.

Prijateljica nastradale devojke je u šoku i ne može da poveruje da se to dogodilo.

– Čula sam da je Nina nastradala, strašna vest, mnogi od nas koji je poznajemo ne možemo u to da poverujemo. Majka otac i sestra ostali su bez nje u jednom danu, tuga. Ne znam toliko lepih reči kojima bih opisala Ninu i naše prijateljstvo – rekla je njena drugarica Jasmina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Saobraćajna nesreća u kojoj je poginula Nina, podsetimo, dogodila se oko 5.25 sati dok su u autobusu bili putnici, uglavnom iz Novog Sada i Beograda, koji su se vraćali sa letovanja iz Grčke.

Povređeno je 27 osoba. Za sada nema zvanične informacije koji je uzrok saobraćajne nesreće.

Jedna od putnica rekla je kako se vozač neposredno pre nesreće žalio na visok šećer i da su iznenada izleteli sa ravnog puta.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter