Izvor: Kurir
13.12.2023 u 13:58
0

STRAVIČAN SUDAR U OBRENOVCU: Jedna osoba poginula na licu mesta

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11 sati dogodila u Ulici Aleksandra Ace Simovića u Obrenovcu poginula je jedna osoba.

Do nesreće je došlo kada su se sudarila vozila marke BMW, koje se kretalo iz pravca Zabrežja, i „pežo“, koji je iz bočne ulice izlazio na Ulicu Ace Simovića.

Od siline sudara oba vozila su probila ogradu obližnjeg dvorišta. Povređene je Hitna pomoć transportovala u bolnicun, a na licu mesta bili su i vatrogasci.

Policija je obavila uviđaj.

Očevidac nesreće ispričao je da je čuo „da je komšija izlazio iz sokaka. On je vozio „pežoa“, a mlađi dečko je vozio BMW – ispričao je očevidac i dodao da ovo nije prvi put da se naš na tom mestu događaju saobraćajne nesreće.

– I pre neki dan je takođe bio udes, udario je čovek dečka ovde. Ovde se vozi brzo i to je problem, a ovi naši sokaci su nezgodni. Jednostavno niko ne pazi – dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter