Izvor: TELEGRAF
15.03.2024 u 19:22
0

STRAVIČNA NESREĆA KOD TEMERINA: Vozilo sletelo sa puta, „Umrli su na kućnom pragu“ bolne reči druga dvojice mladića koji su poginuli

Do nesreće je došlo oko 17 časova i 5 minuta, a na licu mesta nalazi se nekoliko policijskih kola Uzrok je najverovatnije neprilagođena brzina

Dva muškarca poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu Temerin-Gospođinci, a kako saznajemo do udesa je došlo kada je PMV marke „reno“ sleteo sa puta i prevrnuo se.

Od zadobijenih povreda dva lica su preminula na licu mesta.

Podsetimo, do nesreće je došlo oko 17 časova i 5 minuta, a na licu mesta nalazi se nekoliko policijskih kola.

Kako se vidi na prvim fotografijama, jedno vozilo je završilo potpuno smrskano pored puta.

Primetno je da je automobil završio na krovu.

Dva muškarca koja su poginula na putu Temerin-Gospođinci oko 17 časova su iz Gospođinaca i imaju oko 30 godina, saznaje Telegraf.rs.

Jedan od njih imao je svoju firmu za izvođenje građevinskih radova, dok je drugi bio muzičar.

– Obojicu je poznavalo celo selo, bili su normalni momci, voleli su izlaske i provod – kaže jedan od poznanika dvojice momaka i kroz suze priča da su praktično poginulo na kućnom pragu.

Podsetimo, njih dvojica su stradali na licu mesta, kada su tokom prevrtanja ispali iz vozila, a tela su nađena više desetina metara od automobila.

Uzrok je najverovatnije neprilagođena brzina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter