Izvor:
04.10.2019 u 16:36
0

STRAVIČNA NESREĆA U SUBOTICI: Više osoba povređeno! (FOTO)

Jedna žena je teže, a više osoba je povređeno, a pričinjena je i velika materijalna šteta prilikom sudara autobusa i putničkog automobila.

Nesreća se dogodila malo posle 11 sati u Srpskom šoru na uglu ulica Sutjeske i Proleterskih brigada.

Muškarac iz automobila je prebačen na dalje lečenje u bolnicu, dok je nekoliko putnika iz autobusa koji su bili ugruvani pomoć pružena na licu mesta.

Kako se navodi, žena S.Ð. (24) iz automobila teže je povređena i smeštena je na odeljenje hirurgije Opšte bolnice, ali nije životno ugrožena.

U vađenju vozača iz automobila učestvovali su policija, Hitna pomoć i vatrogasci, a nakon sat vremena saobraćajnica je ponovo uspostavljena za saobraćaj.

Izvor: Tanjug
Foto:
YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter