Izvor: happybsc
12.03.2024 u 17:42
0

STVARI SU POŠLE PO ZLU PRE NEKOLIKO MESECI: Nikola i Gordana radili zajedno na pijaci novi su detalji zločina u Novom Sadu!

Motiv zločina koji se dogodio u ponedeljak u Novom Sadu, kada je Nikola T. (55) bušilicom ubio suprugu Gordanu (53), a potom pokušao da se ubije skokom s mosta, nije poznat, a očekuje se da će nakon istrage biti poznato više detalja o slučaju koji je potresao javnost. I dok ranijih prijava za nasilje u porodici nije bilo u pomenutoj porodici, komšije ističu da se osumnjičeni Nikola naglo promenio proteklih meseci.

Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da je Nikola juče u porodičnoj kući, udarcima bušilicom, usmrtio svoju suprugu. Osumnjičeni se tu nije zaustavio već je potom bušilicom probušio glavu suprugi i naneo joj smrtonosne povrede.

Nakon što je izvršio zločin, Nikola je napustio porodičnu kuću i potom skočio sa Temerinskog mosta. Pre toga je oko sebe vezao lance i kamenje, a njega su iz vode izvukli pripadnici ribočuvarske službe i policije.

STVARI SU POŠLE PO ZLU PRE NEKOLIKO MESECI: Nikola i Gordana radili zajedno na pijaci novi su detalji zločina u Novom Sadu!

Kako su komšije ispričale, telo ubijene žene pronašla je njena ćerka. Navodno, osumnjičeni Nikola je nakon ubistva Gordane pozvao ćerke i ispričao šta je uradio.

“Jedna ćerka je došla odmah i zatekla majku mrtvu. Vrištala je tu, svi smo čuli. Bilo je jezivo. Rekao joj je da je ubio Gocu i da ide da skoči sa mosta”, rekao je ranije komšija.

Prema rečima komšija porodice, ništa nije ukazivalo da se nešto dešava u porodici. Viđali su Nikolu i Gordanu, a jedino što su zapazili jeste da se Nikola znatno promenio u poslednje vreme.

“Goca je bila divna žena, moglo bi se reći da su bili najmirnija kuća ovde. Šta li im se dogodilo Bog zna.. Mada Nikolino ponašanje se u poslednja tri meseca promenilo, nije bilo one vedrine. Išao je oborene glave i dosta je smršao”, kažu komšije.

Prodavali opremu na pijaci

Prema rečima komšija, Nikola i Gordana su radili na „Najlon pijaci“ u Novom Sadu, koja se nalazi nedaleko od njihove kuće. Prodavali su ribice i opremu za akvarijume.

Jedan od stanara iz njihove ulice istakao je za medije i da je supružnike video nešto pre zločina kako unose stvari u kuću, te da ništa nije ukazivalo na zločin.

U pomenutoj porodici dosad nisu zabeležene prijave nasilje.

Treći femicid u Novom Sadu

Podsetimo, ovo je treći femicid u Novom Sadu od početka godine.

Novi Sad postao mesto užasnih tragedija

U Novom Sadu u proteklih nekoliko dana desilo se više ubistava i pokušaja samoubistva. Nakon užasne tragedije kada je maldi bračni par skočio sa solitera, i izvršio samoubistvo, ubivši pre toga svoje sinove, sutrad je samoubistvo takođe skokom sa solitera izvršio muškarac. A prema novodima Nosađana nezapamćeno je da se ovoliko zločina i tragedija dešava u gradu na Dunavu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter